Maria West - Personlig coach
Hvad er coaching

HVAD ER COACHING?

Coaching er en samtale, hvor jeg stiller dig spørgsmål, som får dig til at reflektere over de tanker og handlinger du gør, og de valg du træffer. Nogle gange lidt udfordrende, men mest af alt nysgerrigt, for at spore mig ind på hvad du er for et menneske, og hvad det er for historier og overbevisninger du træffer dine valg ud fra. Jo mere åben du er, jo længere kommer du med dine indsigter.

HVAD KAN DU FORVENTE MED MIG SOM PERSONLIG COACH


Med mig som din coach, har du fået en støtte, en der hepper og guider,  og som bakker dig op. I en tid med forandring og udvikling, er det rart med en ved sin side.

Som din coach, er det også min fineste opgave at tilbyde nye perspektiver, spørge ind til hvad, der ligger under dine vaner og handlemønstre. Og hjælpe dig med at kaste lys på flere sider af dig.


Hos mig er der plads, plads til dig, hele dig, uden filter og hensyntagen til andre. Jeg rummer dig, og stiller min ro til rådighed, samtidig med jeg har et væsen, der med smil kan lette de tunge emner. Læs mere om mig og min baggrund her.


Tid og sted

Rent praktisk er en session hos mig 1 times samtale, hos mig i Sundheds-Huset Paarup, eller online, (som for mange fungerer utrolig godt. Du sidder i dine egne trygge rammer, og du sparer tiden på kørsel.) Vi kan også aftale at gå en tur i nærheden af kontoret, eller finde en rar plet, hvor vi kan sidde og tale sammen.


Spørgsmål og aktiv lytning

Sessionerne tager altid udgangspunkt i dig. Det er det der fylder hos dig, som vi arbejder med. Jeg stiller dig typisk spørgsmål ift. hvad du kommer med, og så taler vi ud fra det. Jeg skriver ned undervejs, så jeg er sikker på at få dine ord med, og vi kan gå tilbage og se på hvad du  tidligere har sagt. Der er ingen rigtige eller forkerte svar. Jo mere ærlig du er, jo længere kan vi nå.


Værktøjer

Ud over spørgsmål, arbejder vi med forskellige værktøjer/øvelser. Bl.a. værdiprocessen, som kan skabe store indsigter i hvorfor du har handlet som du gjorde, og hvilke værdier du kan vælge, til at støtte dig fremover, for at nå dine mål og drømme.


Jeg bruger visualiseringer, livshjulet, heroes journey og Big Mind, hvor vi taler med de stemmer, vi alle sammen har kørende inde i hovedet. Ved at give dem opmærksomhed, kan vi få dem til at stilne lidt af.

Vigtigst, er det en samtale mellem os to, så vi arbejder altid med det der fylder mest, og det du har brug for. 


Indsigt

Sessionen skal tænkes som en time, hvor du får indsigter i dine bevægemønstre eller tanker, og så er det imellem sessionerne at det egentlige arbejde foregår. Du vil ofte få noget med hjem du skal arbejde med, en øvelse, eller nogle tanker du skal vende til næste gang, hvor vi så følger op på det.


Coachingforløb

Jeg anbefaler altid at vi laver et forløb, på fx. 3 gange, så vi kan få rigtig gang i processen. Og ofte dukker der mere op undervejs, som du gerne vil have kastet lys på. Men man kan naturligvis altid starte med én session, og derfra vælge forløb. Se mere om forløb her. 


Opstartssamtale

Som opstart taler vi i tlf. sammen - ca. 20 min., for at afdække hvad det er du gerne vil arbejde med, så jeg kan forberede mig, og vi kan tjekke af om vi begge synes vi er et match.


Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.


GRIB CHANCEN!

Tryk på knappen og book tid i kalenderen til en gratis afklarende samtale

Hvis ikke nu

- hvornår så?

Professional

Certified Coach 

Issued by

ICF Credentials and Standards

Professional Certified Coach (PCC) Credential-holders are trained (125+ hours), experienced (500+ hours) coaches. They have demonstrated knowledge and proficient application of the ICF Core Competencies, Code of Ethics, and definition of coaching. Earners show a commitment to high ethical standards and have demonstrated, through rigorous assessment, competence in using a variety of behaviors and skills in their work with clients. The PCC must be renewed every three years.

Følg mig på Facebook og Instagram

Video-serie om selvkærlighed


Hvad er selvkærlighed egentlig? Et begreb vi bruger meget i coaching verden, og jeg ønsker at sprede budskabet så vidt og bredt som muligt. 


Det siges at du  skal "elske din næste som du elsker dig selv"... og det stiller, helt ærligt, ofte dine "næste"- altså dine nærmeste, i en lidt træls situation, da vi har tendens til at være meget hårde ved os selv, og ikke specielt selvkærlige. Så se med og så håber jeg, det kan give et nyt syn på selvkærlighed, og hvor vigtigt det er, for både dig og dine omgivelser.


Der er 8 videoer i alt.  Videoerne tager ca 1,5 min hver.