Maria West - Personlig coach
Forløb og priser

TID TIL DIG


Vi kan komme til at tage for meget ansvar for alt, efter i lang tid at have sat børnene først, familien, jobbet, alle andre først.


Måske har du vænnet dig til, at andres ønsker bliver hørt først... Sådan havde jeg det i hvert fald, at selv hvís jeg havde gjort mig en tanke om, hvad jeg kunne tænke mig, blev det hurtig skubbet til: i morgen, næste uge eller bare senere… det var alligevel ikke så vigtigt... og dermed fortæller du dig selv at DU ikke er så vigtig. 


Pludselig en dag står du så dér, og kan slet ikke huske hvem du er, når du ikke er mor… Huske hvad du gerne vil, eller har svært ved at mærke noget, - glæden og sorgen. Det har jeg selv stået i. De fleste ting blev bare noget, der skulle klares og ordnes. Så der manglede både glæde, nærvær og overskud. 


Så nu er det tid til DIG. Det er tid til at du genfinder dig selv, tager tiden til dig selv, og mærker efter hvor DU gerne vil hen og hvem du gerne vil være.


Jeg kan hjælpe dig med "tid til dig"-tid uden afbrydelser. Hjælpe dig med at genfinde dig selv, overskuddet, nærværet, og få det bedre med dig selv.

Når du står stærkere i dig selv, med mere energi og overskud, har du mere at give af, og det vil smitte af på børn og dine omgivelser, så det er ren win/win.

Vil du udvikling, og have
brugbare værktøjer og energi?

Værdi-forløb

Dette forløb er for dig der gerne vil igang, vil skabe forandring, og få en god grobund til at kunne arbejde videre med dig selv. Det er ca. 8 uger hvor du arbejder med dig selv, og med et af mine yndlingsværktøjer, som er værdiprocessen. Det giver dig både retning, og håndgribelige rebskaber du kan implementere i din hverdag. 


INDHOLD:


ca. 8 uger:

• 3 sessioner af 1:1 coaching a ca. 2 timer. (Ca. hver 2. uge.)


Mellem sessioner. 

• Tjek-ind jævnligt på sms.


• Diverse øvelser/opgaver (Som er til at overkomme i en presset hverdag) 


• Ubegrænset coaching.
Du kan altid række ud, hvis du støder på noget, du har brug for ekstra hjælp til. Send en sms, og jeg svarer hurtigst muligt. 


Ekstra boost :

• 1 session af 1:1 coaching af en times varighed.

Opfølgning 1-2 måneder efter sidste session. Et boost, der kan holde dig på rette spor, efter du har mødt hverdagen igen. Foregår enten blive online, eller personligt fremmøde.


Tid og sted

Vores forløb kan foregå både personligt på mit kontor i Odense, eller online. Når vi har aftalt forløbet, bookes de 3 sessioner i kalenderen.


Spørgsmål?

Inden du starter i forløb, tager vi en afklaringssamtale, så du kan høre mere, og jeg kan sikre mig at jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring. Og at vi begge synes vi er et match.
Bestil tid samtalen her: KALENDER


Garanti

Hvis du efter de 6 ugers forløb ikke synes du har flyttet dig overhovedet, giver jeg dig garanti for at vi kommer i mål, med en ekstra 1:1 session.


Pris

Forløbet koster 6.900 kr. 


Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.


Hvis ikke nu, hvornår så? 

Følg mig på Facebook og Instagram

 Sagt om værdiforløbet,

af en tidligere klient:


"Dine redskaber har det med at bundfælde sig og hæfte sig sammen med de værdier der findes i processen, så det bliver til værktøjer, der kan bruges i en hverdag, uden de er trukket over hovedet på én. De er nemme og rare at bruge.

.

Forløbet er så jordnært og man ikke går fra dig med en forchromet fremtidsplan som ingen kan leve op til.

Du får hverdag og redskaber til at give mening

Investér i dig selv,

og del overskuddet

med din familie

 Sagt om mig som coach,

af en tidligere klient:


"Det som gør dig til en fremragende Coach er flere ting, jeg vil starte med at fremhæve dit væsen. Man bliver mødt at et smil og et varmt menneske som giver plads til at man kan være sig selv.


Du taler roligt og venligt men med en sikkerhed i hvor dine velvalgte ord og spørgsmål skal føre "kunden" hen. 

Ny start - forløb (12 md)

Dette forløb er for dig der trænger til forandring, og vil sørge for at det bliver en vedvarende udvikling. Det er for dig som virkelig vil finde hjem til dig selv, stå ved dig selv og finde glæden, overskuddet og nærværet. 

Det er et år hvor du arbejder med dig selv, og får indsigter, som kan ændre dit liv. Du får forandring, og fastholdelse, ved at vi bliver ved at arbejde sammen i et helt år. 


INDHOLD:


De første 3 måneder, sætter vi fart på udviklingen:

• 5 sessioner af 1:1 coaching af 1,5 til 2 times varighed. 

Hver 3/4 uge.


• Derudover 2 sessioner 1:1 coaching ekstra, til brug efter de 3 måneder - (se længere nede)


Mellem sessioner. 

• Tjek-ind jævnligt på sms. 


• Diverse øvelser/opgaver (Som er til at overkomme i en presset hverdag) 


• Ubegrænset coaching.
Du kan altid række ud på sms, hvis du støder på noget, du har brug for ekstra hjælp til, og jeg vil give feedback.

Og har du brug for at opkald på ca. 15 min, ringer jeg snarest muligt. Det gælder både for tekst og opkald, at jeg svarer snarest muligt.


Efter 3 måneders intensiv coaching, skal det hele lande i dig og i din hverdag. Der kan hverdagsmonstret risikere at dukke op, og drille den nye udvikling, og derfor er det vigtigt vi følger op, så du får et boost og kan fastholde de gode takter. 


Hver 3. måned, fastholdelse af forandringen


Derfor vil der hver 3. måned, efter de første 3 måneder, være en ”boost” samling. 

Det vil foregå i mindre grupper eller personligt 1:1.


Boost sessionernes dato vil blive meldt ud, i god tid, så i har mulighed for at sætte X i kalenderen. Formen på disse sessioner skifter fra gang til gang. (det kan fx både være online eller personlig fremmøde.)


Ekstra:

• 2 session af 1:1 coaching af 1 times varighed - lægges valgfrit i forløbet, hvor man lige har brug for lidt ekstra, eller hjælp til at komme tilbage på sporet. 

Afslutning
• 1 session af 1:1 coaching af en halv times varighed. 

Så vi får rundet det hele godt af. Foregår enten blive online, eller personligt fremmøde. 


Tid og sted

Vores forløb kan foregå både personligt på mit kontor i Odense, eller online.

Når vi har aftalt forløbet, bookes de 5 sessioner i kalenderen.


Spørgsmål?

Inden du starter i forløb, tager vi en afklaringssamtale, så du kan høre mere, og jeg kan sikre mig at jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring. Og at vi begge synes vi er et match. Bestil tid samtalen her: KALENDER


Garanti

Hvis du efter dette forløb ikke synes du nået de mål vi satte, og skabe tid til dig, giver jeg dig garanti for at vi kommer i mål, med to ekstra 1:1 sessioner.


Pris

Forløbet koster under 1000 kr. pr. måned. 

11.400 kr. Kan betales i rater. 


Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.


DET ER NU!

Tag tiden til dig selv, og få energi og overskud. 

Mit kontor i Sundheds-Huset Paarup,
hvor vi afholder vores sessioner.
Se video af det her

Kort forløb

Dette korte forløb, er til dig, som gerne vil starte op på en forandring, men som ikke er klar til at investere fuldt endnu, til dig som vil have udvikling, og som vil se hvad coaching kan gøre for dig.  


INDHOLD:


ca. 3 uger:

• 2 sessioner af 1:1 coaching á 1,5 time


Mellem sessioner. 

• Tjek-ind jævnligt på sms.


• Øvelse/opgave (Som er til at overkomme i en presset hverdag) 


Tid og sted

Vores forløb kan foregå både personligt på mit kontor i Odense, eller online.

Når vi har aftalt forløbet, bookes de 2 sessioner i kalenderen.


Spørgsmål?

Inden du starter i forløb, tager vi en afklaringssamtale, så du kan høre mere, og jeg kan sikre mig at jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring. Og at vi begge synes vi er et match. Bestil tid samtalen her: KALENDER


Pris

Forløbet koster 2.200 kr. 


Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Giv dig selv en gave for livet.  

Enkelt sessioner

Vil du gerne starte op med en enkelt session? Eller blot købe enkeltsessioner efter behov?

Det er du velkommen til. Jeg anbefaler altid min. 3 sessioner, for at det kan gøre en forskel. 


Spørgsmål?

Inden du starter op hos mig, tager vi en afklaringssamtale, så du kan høre mere, og jeg kan sikre mig at jeg kan hjælpe dig med netop din udfordring. Og at vi begge synes vi er et match. Bestil tid samtalen her: KALENDER


Pris

1 times session koster 850 kr.