Maria West - Personlig coach
Parcoaching

Vi sætter ofte vores parforhold sidst,

efter sport, vasketøj, indkøb, lektier, madlavning, rengøring...


- alt sammen fordi vi sætter
familien i højsædet. 


Men hvis vi ikke prioriterer
vores parforhold - hvis vi mister det...


Så mister vi også vores familie

PARCOACHING


Giv dit forhold en gave! 

Tag 3 sessioner (eller mere) hos mig, hvor du og din partner kan få lov at sætte fokus på jeres forhold, og styrke jeres bånd, og forbedre jeres kommunikation. Der er altid god grund til at arbejde på forholdet - det man vander gror!


Så det er både for jer, som synes det går godt, men gerne vil fokusere endnu mere på at styrke jeres relation, eller for jer der har mistet “forbindelsen” lidt, måske pga. børn og praktik. Eller at I står et svært sted, og har brug for hjælp udefra, til at få løsnet op i kommunikationen. 


Jeg er jeres coach, mægler og støtte. Jeg vil give jer værktøjer og øvelser som I kan arbejde videre med mellem sessionerne, for at komme tættere på hinanden. Jeg giver nye perspektiver, og åbner for mulighederne for at se eventuelle udfordringer fra en anden vinkel. 


Jeg er uddannet Mastercoach ved Sofia Manning, som life og business coach, en ICF certificeret uddannelse. Jeg har masterspeciale, i par og relationer, også fra Sofia Manning, med underviser, parterapeut og sexolog Amanda Lagoni.

3x 90 minutters sessioner
inkl. en parforholdsgave

Pris 3.825,-


Sessionerne kan foregå både personligt på mit kontor i Odense, eller online.

SKAL ÈN AF PLADSERNE VÆRE JERES?