Maria West - Personlig coach
Om mig

MIG SOM COACH

Læs artiklen som Ugeavisen Odense
har skevet om mig

Professional

Certified Coach (PCC)

Issued by

ICF Credentials and Standards

Professional Certified Coach (PCC) Credential-holders are trained (125+ hours), experienced (500+ hours) coaches. They have demonstrated knowledge and proficient application of the ICF Core Competencies, Code of Ethics, and definition of coaching. Earners show a commitment to high ethical standards and have demonstrated, through rigorous assessment, competence in using a variety of behaviors and skills in their work with clients. The PCC must be renewed every three years.

Personlig coach
- uddannet hos Sofia Manning


Jeg er uddannet og certificeret Mastercoach, hos Sofia Manning, der er ACTP godkendt af ICF. Jeg har speciale i stress, par og relationer og facilitatorcoach (arbejde med grupper). Skal jeg hjælpe dig med at nå dine mål, så tag kontakt til mig, og vi kan skabe en ny retning sammen.

Yderligere er jeg "Professional Certified Coach (PCC)" via ICF, International coaching forbund. Læs mere om det længere nede.


Som menneske og coach vil jeg gerne være i udvikling. Man er aldrig helt færdig, og derfor søger jeg ny viden hele tiden. Jeg efter min grunduddannelse som life- og business coach, videreuddannet mig til Mastercoach, der er en overbygning, der breder coachingen ud, og gør at jeg kan bruge mine værktøjer frit, og sætte mig selv og det jeg kommer med til dig i spil. 


Jeg har min baggrund inden for den grafiske branche, hvor jeg har været både grafiker, projektleder, teamleder og kundeansvarlig. Jeg har altid brændt for at hjælpe mennesker, og har tidligere hjulpet dem med deres markedsføring, og problemløsning, og nu vil jeg gerne hjælpe yderligere, men på det mere personlige plan, og hjælpe mennesker til at se muligheder, føle sig bedre tilpas med sig selv, og få overskud og selvværd. 


Privat er jeg mor til 3 piger, gift og har selv stået et sted i livet, hvor jeg kunne mærke noget kalde, og i første omgang mig selv! "Mig selv" var blevet glemt i rollen som mor, hustru og medarbejder og alle de andre roller vi tager på os, på livets vej.


Det krævede arbejde og øvelse (stadigvæk) at skabe plads til mig. Samt arbejde med alle de overbevisninger der følger med til at være mor og kvinde, bl.a. ansvar og forventninger til sig selv. Men vigtigst at indse det overskud, der følger med at yde egenomsorg. Et overskud som også smitter af på familie og børn. 


Så da det blev tid til MIG, så fik jeg åbnet op for alle de muligheder og indsigter der er i coaching, og alle de værktøjer der ligger i det. Det vil jeg rigtig gerne dele med dig, så du kan skabe den forandring du drømmer om. Via en pause og coaching, fandt jeg min nye retning i livet,og det kunne jeg ikke have klaret på egen hånd. 


Så min anbefaling er, at du også giver dig selv den store gave coaching virkelig er, og lader mig hjælpe dig med det, du kæmper med lige nu, eller den drøm du gerne vil nå, men mest af alt bare lige præcis det DU har på hjerte.


Her mødes vi

Kontor i Sundheds-Huset Paarup

Når du vælger et forløb hos mig, vi mødes på mit kontor, der ligger i Sundheds-Huset Paarup, Paarupvej 15, 5210 Odense NV.

Det ligger ved siden af kirken og skolen. Og der er mulighed for parkering langs huset. 
Langesøstien kører lige forbi huset, så er du på cykel, eller gåben fra letbanen, er det let at finde. 


Kontoret ligger i et sundhedshus, hvor der er andre dygtige behandlere, som kiropraktor, fysioterapeut, ergoterapeut, zoneterapi, massage og meget mere.

Jeg er at finde på 2. sal, hvor der er adgang med elevator. 

Det er et røg- og dyrefrit kontor, hvor der er ro til at skabe de bedste rammer for dig. 


Har du andre spørgsmål til kontoret eller beliggenhed, er du altid velkommen til at kontakte mig. 


Lad os skabe noget fantastisk sammen

Andre siger om mig:

"Jeg er blevet meget mere bevidst om mig selv, om hvilke ting/værdier jeg har ladet styre mig - og fået redskaber til mere at kunne styre dem, end at lade dem styre mig.


Jeg er hver gang taget hjem med et energi boost, og en følelse af at jeg kunne lidt mere end da jeg kom. Jeg har fået masser at tænke over og har kunnet bruge og implementere det i min hverdag.


Jeg har i den grad fået et fokus skifte. Jeg har fået fjernet en masse vægt fra mine skuldre og bruger værdierne og vores snakke til at perspektivere svære eller udfordrende ting i min hverdag.

Et solidt TAK herfra. Jeg har bare nydt mit forløb, og vil til enhver tid anbefale det til andre. Du er er så god, lyttende og givende en person, at det er nemt at føle sig tryg og åben hos dig."

Tommy

Klient

"Jeg har i forløbet fundet ud af hvem JEG er. og hvor vigtig mine værdier er for mig og mit velbefindende. 


Du har sat mange tanker i gang hos mig. Den vigtigste ting er at du har lært mig at det er okay med Anja-tid for at finde roen. Jeg svigter ingen når jeg gør det. Det er faktisk det modsatte. Jeg har en ro og et overskud som jeg havde glemt på vejen. 


Maria - du har været fantastisk. TAK fordi du hjalp mig med at finde vejen hjem til mig selv igen.


Tænker ikke vores rejes er slut endnu. Men lige nu er jeg klar til at stå på egne ben og det er jeg dig evigt taknemlig for❤️❤️❤️."

Anja

Klient

"Jeg fået et overskud med mig, som gør, at jeg har lettere ved at være i konflikter. Både på jobbet og derhjemme ved børnene. Jeg tvivler ikke så meget på mig selv længere, og jeg bliver ikke så nemt frustreret eller trækker mig fra situationen, som jeg tidligere har gjort, fordi det var "nemmest". 


Jeg har længe "bare" været mor og kollega, og nu er jeg på vej mod at blive MIG igen.


Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde med mig selv på denne måde. Det har været fedt at tale med en "udefra", som ikke kendte mig i forvejen, og som derfor også kunne udfordre mig i min måde at agere på.


Du var meget imødekommende, så jeg kom hurtigt til at føle mig godt tilpas."

Tina

Klient

"Kære Maria. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg var i forløb hos dig. Men jeg tænker ofte på dig og bruger alt det, som jeg lærte om mig selv, nærmest på daglig basis.


Du gjorde virkelig en forskel for mig i en periode, som var meget uvant og utryg - og på en eller anden måde fandt vi sammen hen til det sted, hvor jeg blev i stand til at vælge mig selv til - uden dårlig samvittighed, - og det er sku da fedt ikke at skulle gå rundt og have dårlig samvittighed. Tak for dig!🙏"

Vinnie

Klient

"Jeg har fået sat nogle tanker igang hos mig selv, om hvor jeg vil være stærkere, og jeg føler jeg er blevet mere bevidst om at stå ved mig selv, og sætte mere fokus på mig selv.


Hos Maria har jeg bare følt mig tryg, jeg har fået en masse med i rygsækken, syntes det har været mega spændende.


Maria er god til at få vendt tanker og er god til at man får lov til at tænke, men samtidig også god til at hjælpe på vej, når det er svært at formulerer sig.


Jeg kan klart anbefale et forløb hos hende"

Britt

Klient

"Maria viser som coach lederskab og coachende styring. Hun har en naturlig nysgerrighed, som er super vigtig som coach. Og så oplever jeg virkelig at der hos Maria er hjerterum og passion."

Jozee Lucca

Mentor og censor/certifier hos Sofia Manning. Selvstændig coach

Her kan du lære mig bedre at kende

Følg mig på Facebook og Instagram