Maria West - Personlig coach
Priser

PRISER

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, på 20 min. så vi begge kan se om vi er et match, og om jeg kan skabe forandring for lige netop dig.


Par-sessioner altid af 1,5 times varighed. 1275 kr.


Sessioner af 1 times varighed. 850 kr.

Jeg anbefaler altid at man vælger flere sessioner, for at det giver mening, og bliver en varig forandring.


Derfor kører jeg forløb:


Kort forløb: 2.200 kr.
Se mere om forløbet her: Kort forløb


Værdi-Forløb - ca. 8 uger: 6.900 kr.
Se mere om forløbet her:
Værdi-forløb


Ny start - Forløb - 12 md: 11.400 kr.

Se mere om forløbet: Tid til dig - forløb


Ønsker du noget helt tredie end hvad jeg har skrevet her, kan vi altid stykke et forløb sammen som vil passe til dig. 

EN GAVE

FOR LIVET

til dig selv eller en du holder af.


Det er muligt at købe gavekort,
hvis du ønsker at hjælpe én

du holder af.

Forretningsbetingelser

De viste priser gælder til og med maj 2024.
Priserne for private, er vist inkl. moms. 

Priserne for virksomheder, er vist ekskl. moms.


Under fanen "virksomheder" er priserne opgivet ekskl. moms, da det er til virksomheder. 


Rabat: Få en session uden betaling når du allerede er klient, hvis du henviser ny klient, der køber et "TID TIL DIG - forløb" hos mig.


Betaling: Inden første session modtager du faktura, som når den er betalt, er din og min bekræftelse på vores aftalte tid på første session og eventuelt forløb. 


Afbud: Skal ske senest 24 timer før sessionen, ellers faktureres det fulde beløb. Ved forløb trækkes tiden fra den samlede tid.


Fortrolighed: Du har min fulde fortrolighed, og som coach har jeg tavshedspligt, det vi taler om bliver mellem os. Så du kan trygt åbne dig, og hvae tillid til, at jeg ikke fortæller det videre, ligesom jeg ikke oplyser andre om, at du har haft en session hos mig.


Jeg videregiver ikke oplysninger til arbejdsgivere eller myndigheder, med mindre vi har en aftale herom – heller ikke selvom det er dem, der betaler for dine sessioner. 


Jeg er underlagt de etiske regler fra ICF (International Coaching Federation). Er du yderligere interesseret, kan du læse dem her: Etiske regler


Personoplysninger: Dine oplysninger, navn og mail, kan ved stikprøvekontrol blive delt med brancheorganisationen ICF med henblik på min videreuddannelse og certificering. Dine oplysninger vil kun blive brugt som dokumentation, og du vil aldrig blive kontaktet af tredjepart. Ligesom tredjepart heller ikke vil arkivere dine personlige oplysninger.


Lokaler: Der foregår på mit kontor i Sundhedshuset Paarup, Paarupvej 15, 5210 Odense NV. Kontoret er røg og dyrefrit, med god mulighed for parkering. Det er også muligt at vælge, at vores samtaler skal foregå online.